Давай, живей, пуснат по течението - в това всъщност няма

...
Давай, живей, пуснат по течението - в това всъщност няма
Коментари Харесай

Скандалната реклама на Diesel, която прикова вниманието

Давай, живей, пуснат по течението - в това в действителност няма нищо неприятно и стига към този момент с тези отличници и порядъчни девойки и момчета, устремени с взор в положителното бъдеще. Това е посланието на тази нова, провокативна видео реклама на стилния бранд Diesel, която събра внимание измежду маркетинговите наблюдаващи по света и съумява да задържи вниманието на младата аудитория до последната секунда от своите 2. 05 минути. 

Видеото е направено от организация Publicis Italia за Diesel, показва уеб сайтът за маркетинг Adweek. То демонстрира скандални, млади, спортни тела, мъже и дами с избледнели татуировки и кожени якета, със синини, белези, лица с по " една вежда ", девойки с намек за мустаци в жанр Фрида Кало, кривогледи дами и спазматично придвижване, полуда, младост. 

Това е маршът на тези, на които не им пука и които не се опасяват " да си попиляват живота " и " да си губят времето ". Както и на другите, които желаят да са като тях. 

Кадрите са динамични и демонстрират бързо корозирал, разпадащ се свят, изпълнен с беднотия. Вижда се млад мъж в тил, който е снимал всички тези разнообразни подиуми от тази реалност. Той самият има неочакван минус, или по-скоро специфичност на погледа. 

Действието се развива на фона на безконечната класика на Едит Пиаф “Non, Je Ne Regrette Rien ”, в която тя пее, че не съжалява за нищо. 

Филмът приключва с мотото на Diesel  “For successful living ”, което съдържа подигравка към стандарта за сполучлив живот. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР