Давам всеки ден пример на дъщеря си как да живее

...
Давам всеки ден пример на дъщеря си как да живее
Коментари Харесай

Мъжът, който намери и върна 140 000 лева: Дадох пример на дъщеря ми

Давам всеки ден образец на щерка си по какъв начин да живее почтено. Това сподели Владимир Симеонов, отличен с премия „ Достоен българин “ поради това, че откри и върна на възрастно семейство повече от 140 000 лева

„ Това, което направих, е нещо обикновено за мен, само че то рефлектира върху фамилията ми и най-много върху щерка ми. Тя към този момент гледа света през моите очи. Това е и посланието, което желая да предам “, изясни той по БТВ.

Владимир Симеонов наградата, че тази обстановка е инцидентна, само че той работи целеустремено с щерка си всекидневно, с цел да я научи на добрина и угриженост – като да вземем за пример направата на картички и слагането в тях на дребни суми пари, предопределени за самотни възрастни хора.

„ Ние не сме инициирали това. Тя се затвори в стаята си, направи картичките, отвори си касичката и подреди парите. След към час и половина ме помоли да отидем и да ги раздадем на възрастните хора. Това е резултат от дългогодишната помощ, която оказваме на деца, лишени от наставнически грижи в няколко дома “, описа още достойният българин

Владимир Симеонов показа, че на церемонията по награждаването е имало човек, занимаващ се със обществена активност.

„ Когато го наградиха, той излезе на сцената и се разплака. Каза няколко думи и си седна. Беше на един стол през нас. Моята щерка стана, отиде при него, прегърна го и му сподели, че се е справил доста добре “, показа още мъжът. За финален път Владимир се е чул със фамилията, чиито спестявания връща, преди Коледа. Те му изпратили честитка за рождения ден на 19 декември.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР