Даунинг стрийт заяви, че няма разлика между позициите на Обединеното

...
Даунинг стрийт заяви, че няма разлика между позициите на Обединеното
Коментари Харесай

Обединеното кралство се „съгласува“ със САЩ по въпроса за Газа, след като Харис призова за незабавно прекратяване на огъня – № 10

Даунинг стрийт съобщи, че няма разлика сред позициите на Обединеното кралство и Съединени американски щати по отношение на войната в Газа след апела на американския вицепрезидент Камала Харис за неотложно преустановяване на огъня.

Англия е „ изцяло съгласна “ с Вашингтон в желанието си да види пауза в боевете допустимо най-скоро, сподели номер 10 в понеделник.

В някои от най-силните думи от почитан член на държавното управление на Съединени американски щати по отношение на рецесията, госпожа Харис сподели, че поради „ големия мащаб на страданието “ в Газа би трябвало да има „ неотложно преустановяване на огъня най-малко за идващите шест седмици “.

Тя прикани Израел да направи повече, с цел да усили доста потока от помощ към територията.

Попитан за мненията, английският министър председател Риши Официалният представител на Сунак сподели: „ Съгласни сме, че желаеме да забележим трайна филантропична пауза, контрактувана допустимо най-бързо, с цел да разреши безвредното освобождение на заложници и доста увеличение на помощта за Газа. “

Той доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР