Датският тенисист Холгер Руне определи като невероятно изкачването си в

...
Датският тенисист Холгер Руне определи като невероятно изкачването си в
Коментари Харесай

Холгер Руне: Искам да ставам все по-добър

Датският тенисист Холгер Руне дефинира като необикновено изкачването си в международната класация в последните 12 месеца, само че остава изцяло съсредоточен върху задачата да се възползва от момента и да надгради постигнатото през 2023 година, написа организация " Ройтерс ".

19-годишният Руне завоюва три трофеи през изминаващата 2022-а, в това число първия си трофей от сериите " Мастърс " във френската столица Париж, където победи сърбина Новак Джокович във финала.

Новият сезон за датчанина ще стартира с мач против Йошихито Нишиока на шампионата в Аделаида в Австралия, където при започване на годината бе ранкиран под номер 103.

" Да, много неща се случиха. Все още помня какво беше, когато бях тук преди година и обстановката сега при напълно друго класиране. Всичко е друго и чувството е ужасно. Сезонът беше превъзходен ", сподели Холгер Руне на конференция по-рано през днешния ден.

" Очевидно имах и спадове, и върхове, само че не преставам да прогресирам, да имам вяра и съм благополучен от мястото, на което съм сега. Но желая да ставам все по-добър. Всеки един играч в АТП тура и всеки, който играе в Мелбърн е доста добър, тъй че всеки мач на Откритото състезание на Австралия ще бъде доста тежък, само че съм разчувствуван от провокациите, които ме чакат ", добави тенисистът.

Руне удостовери, че е удължил партньорството си с Патрик Муратоглу, който влезе в треньорския му екип през октомври. " Страхотно е да го имам в тима. Разбираме се чудесно. Той ми дава положителни препоръки, както за тениса, по този начин и за душeвността ми ", изясни датчанинът.
 Александър Зверев: Не съм на равнището, на което би трябвало да бъда
Александър Зверев: Не съм на равнището, на което би трябвало да бъда

" Уморявам се много по-бързо от нормално "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР