Датският полузащитник Кристиан Ериксен тренира отделно от своите съотборници в

...
Датският полузащитник Кристиан Ериксен тренира отделно от своите съотборници в
Коментари Харесай

Ериксен тренира индивидуално преди мача с Ювентус

Датският полузащитник Кристиан Ериксен тренира настрана от своите съотборници в Тотнъм преди контролата против Ювентус в Сингапур. Той е в последната година от професионалния си контракт с британския клуб и медиите в страната спекулират, че халфът е трансферна цел на испанските колоси Реал Мадрид и Барселона.

През предишния месец датският национал съобщи, че е подготвен за ново предизвикателство, само че сега просто лекува травма. Мениджърът на тима Маурисио Почетино изясни, че той е претърпял лека интервенция след загубата във финала на Шампионската лига против Ливърпул.

" Трудно ми е да приказвам за него. Той претърпя лека интервенция след финала. Точно поради това и тренира независимо. Имаше опция и да остане в Лондон, само че медицинският ни екип реши, че той има късмет да играе. Точно поради това е тук ", сподели Почетино.

През предходната година имаше клюки за разлъка с аржентинския управител, а и той самият загатна, че тази опция е била действителна, в случай че Тотнъм беше спечелил Шампионската лига. Той призна, че за него ще бъде сбъдната фантазия, в случай че някой ден поеме Реал Мадрид.

" Може би щеше да бъде напълно друго, в случай че резултатът във финала също беше друг. Сезонът не приключи по стремежи от мен метод, а аз не съм човек, който бяга от проблемите и комплицираните обстановки. Обичам огромните провокации и построяването на тим. В случая обаче по-скоро би трябвало градим нрав. Това ме стимулира ", добави мениджърът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР