Датският кралски двор беше от онези в Европа, които през

...
Датският кралски двор беше от онези в Европа, които през
Коментари Харесай

Продължават ли проблемите за кралица Маргрете

Датският кралски двор беше от тези в Европа, които през миналата година претърпяха известни разтърсвания. Малко след гибелта на кралица Елизабет Втора Маргрете остана единствената настояща кралица в света. И предприе някои промени.

Датската кралица разгласи, че лишава купите принцове и принцеса на децата на по-малкия си наследник принц Йоаким. Тя изясни решението си с трендовете за модернизиране и олекотяване на монархиите в света. Както и с мисъл за внуците си, които по този начин няма да са " натоварени " с избрани упования към себе си.

Макар новината да не беше призната леко от фамилията на Йоаким, връзките са принца с майка му въпреки всичко са постоянни. Виждаме го и по новите портрети на кралското семейство, които бяха оповестени преди ден на формалния уебсайт, както и Instagram профил.

Те са във връзка 50-та годишнина на Маргрете на трона, която се отбелязва през 2022 година Виждаме 82-годишната кралица в компанията на престолонаследника принц Фредерик и брачната половинка му принцеса Мери, както и с по-малкия си наследник принц Йоаким и неговата брачна половинка принцеса Мари.
 Снимка 592809
 

Снимките, правени през септември в двореца Кристиансборг, излизат няколко дни преди огромната смяна на фамилията на Йоаким - от 1 януари 2023г. децата му Николай на 23 година, Феликс на 20 година, Хенрик на 13 година и десетгодишната Атена към този момент не са принцове и принцеса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР