Датската кралица Маргрете Втора, която е на 82 години, претърпя

...
Датската кралица Маргрете Втора, която е на 82 години, претърпя
Коментари Харесай

Маргрете Втора претърпя операция на гърба

Датската кралица Маргрете Втора, която е на 82 години, претърпя сполучлива интервенция на гърба в сряда, заяви Българска телеграфна агенция.

" Операцията мина по проект и положението на кралицата е положително и устойчиво при наличните условия ", оповестиха от датския кралски двор. Засега монархът остава в болница.

 
Снимка: Българска телеграфна агенция
 

Кралицата страдаше от проблеми с гърба от известно време. Експерти от Кралската болница в Копенхаген я посъветваха да се подложи на интервенция.

Преди двадесет години тя е претърпяла интервенция на гърба. Тъй като възобновяване и рехабилитацията в този момент ще продължат дълго, някои от събитията в формалната стратегия на кралицата бяха анулирани, отсрочени или поети от други членове на кралското семейство.

Синът на кралицата престолонаследник принц Фредерик в този момент работи като регент, позиция, която ще премине към вуйна му, по-малката сестра на Маргрете принцеса Бенедикте, по-късно тази седмица. Принц Фредерик и брачната половинка му, принцеса Мери, отпътуваха в събота за  Индия на публично посещаване. Дворецът показа маршрут на пътуването в Instagram, дружно с блестящ нов портрет на двойката престолонаследници.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР