Датчанинът Холгер Руне сътвори истинска сензация на Мастърса в Рим,

...
Датчанинът Холгер Руне сътвори истинска сензация на Мастърса в Рим,
Коментари Харесай

Руне след големия успех: Ноле е един от най-добрите за всички времена

Датчанинът Холгер Руне сътвори същинска сензация на Мастърса в Рим, отстранявайки първенеца от 2022 година Новак Джокович след трисетова борба. Младокът показа, че е разчувствуван от триумфа над сърбина, който дефинира за един от най-хубавите, които в миналото са играли тенис.

" Това е огромна победа за мен. Всеки мач против Новак е голямо предизвикателство. Той е един от най-хубавите, които в миналото са играли тенис. Знаех, че би трябвало да покажа най-хубавото от себе си и го направих. Много съм горделив, че доближих до успеха през днешния ден ", сподели Руне.

" Оставам не земята, тъй като към момента не съм постигнал доста. Мисля, че би трябвало да бъдеш непретенциозен. Аз съм подобен е се надявам хората да го виждат. Старая се да се боря във всеки мой мач, да оставям всичко на корта. Днес също беше огромна борба и съм доста благополучен, че съумях. Голям почитател съм на Новак. Той е голямо ентусиазъм за мен и му искам всичко най-хубаво ", добави той.

Датчанинът ще играе за място на полуфиналите против спечелилия от дуела довечера сред Каспер Рууд (Норвегия) и Франсиско Серундоло (Аржентина).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР