Датата 15 септември /четвъртък/ е денят за премиерата на последния

...
Датата 15 септември /четвъртък/ е денят за премиерата на последния
Коментари Харесай

Филмът SOUNDS LIKE YOU CUYS ARE CRUSHING IT събира скейтърите на Бургас пред голям екран в Морската градина

Датата 15 септември /четвъртък/ е денят за премиерата на последния филм на Polar Skate Co - " Звучи, като че ли го смачквате “. Лентата, въодушевена от тази младежка субкултура, ще има своята бургаска премиера от 20.00 часа на открита сцена " Охлюва ", КЦ " Морско казино ". При неприятно време филмът ще се излъчи в зала " Георги Баев ". Инициативата се поддържа от Община Бургас, входът е свободен.

Сред многото спортни филми, които са правени, малко на брой са били толкоз прочувствени, колкото тези, въодушевени от скейтбординга. В Европа и други елементи на света тази субкултура се е популяризирала сред поколенията със скоростта на светлината и е повлияла на всички равнища – облекла, език, музика, изобразително изкуство.

Припомняме, че тази година Община Бургас още веднъж бе хазаин и сътрудник на осмото издание на единственото интернационално съревнование по скейтбординг в България - Burgas Skate Open. То се организира от 19 до 21 август на модерния скейт парк в к-с " Изгрев “, където майстори на дъската от България Румъния, Сърбия, Гърция, Италия, Испания, Колумбия, Аржентина и Израел демонстрираха спиращи дъха атрактивни трикове.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР