Дъстин Порие и Джъстин Гетжи ще кръстосат ръкавици за втори

...
Дъстин Порие и Джъстин Гетжи ще кръстосат ръкавици за втори
Коментари Харесай

Порие и Гетжи оглавяват брутална бойна карта в Солт Лейк Сити

Дъстин Порие и Джъстин Гетжи ще кръстосат ръкавици за повторно в кариерите им в спор за пояса Baddest Moterfucker (BMF). Двамата бойци в лека категория ще се изправят един против различен в клетката нa събитието UFC 291 в Солт Лейк Сити на 29-и юли. Президентът на UFC Дейна Уайт разгласи публично дуела в обществените мрежи.

Първата борба сред Джъстин Гети и Дъстин Порие завоюва премията за дуел на годината през 2018-а. Порие се наложи с ТКО в четвъртата част в тази среща. Реваншът им е плануван за пет рунда.

Поясът на BMF към този момент е овакантен, защото някогашният му притежател Хорхе Масвидал се пенсионира. В подглавната борба на събитието Ян Блахович ще посрещне Алекс Перейра в полутежка категория . Паоло Коща също ще се завърне в клетката. Той ще се изправи против набиращия известност Икрам Алескеров. Последният нокаутира Фил Хаус в дебюта си в UFC на събитието UFC 288.

 

На бойната карта в Юта и двама от най-колоритните бойци на веригата в лека категория Тони Фъргюсън и Боби Грийн ще премерят сили. Останалите обещаващи дуели на галавечерята са Майкъл Киева-Кевин Холандски и Дерик Люис-Маркос де Лима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР