Дъщерята на убития мъж във Врачанско публикува пост във фейсбук

...
Дъщерята на убития мъж във Врачанско публикува пост във фейсбук
Коментари Харесай

Дъщерята на убития мъж в Мизия: 3 дни чакам да видя обезобразения си баща

Дъщерята на убития мъж във Врачанско разгласява пост във фейсбук и изиска допустимо най-тежкото наказване за килъра. " Не мога да опиша болката, гнева, яростта, безсилието, което изпитвам...Омразата и ненавистта към това страшилище...Три дни очаквам да типа обезобразения си татко и да го изпратя... А е толкоз рано, не съм подготвена... Дали ще има отмъщение не знам, знам единствено, че до момента в който съм жива ще се боря това безличие да изгние в пандиза! Някой би споделил, че това е малко, " око за око...Както всеки човек и аз се надявам да има правдивост и този урод да бъде съден по член 116 и да влезе до живот без право на подмяна! Ще си платиш, гадино! Ще платиш скъпо за убийството на татко ми! ", написа младата жена, която има две дребни деца.
Прочетете още
Убиецът е престъпно проявен и наркозависим, като към този момент му е повдигнато обвиняване за съзнателно причиняване на гибел, осъществено по изключително непосилен метод за убития и с особена свирепост. Младежът ще остане в ареста за 72 часа, след което от прокуратурата ще изискат налагане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Тялото на Пелтешки бе намерено към 8.30 ч. във вторник, затрупано с клони и шубраци, в местността " Долно ливаде " на пътя сред Мизия и село Гложене. Там бил спрян и лекият автомобил на жертвата, който бил без регистрационни номера. При оглед на натрупа, осъществен от доктор, са установени следи от удари по главата с тъп предмет.

Няколко часа по-късно - към 15 ч., в полицията в Мизия се появил 21-годишен гражданин на града, който декларирал, че е наел от центъра на Мизия 61-годишния Валери с частен автомобил да го транспортира до Оряхово. По думите на младия мъж, по пътя на лидера на автомобила му прилошало и изгубил схващане, и младежът го изоставил в затревен сектор наоколо до пътя, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР