Дъщерята на Тодор Колев скочи на имитаторите му, сред които

...
Дъщерята на Тодор Колев скочи на имитаторите му, сред които
Коментари Харесай

Дъщерята на Тодор Колев скочи на Ненчо Балабанов за пари! Обвини и още хора, печелещи облаги на гърба на покойния актьор

Дъщерята на Тодор Колев скочи на имитаторите му, измежду които и Ненчо Балабанов, че печелят пари на негов тил, разбра HotArena.

Актрисата Албена Колева разгласява в профила си във Facebook гневна записка към сътрудниците на именития й татко, които „ през днешния ден притеглят аудитория и финансови средства с името му “. Вероятно тя се е подразнила от спектакъла на русенската опера „ Фалшив воин “, който препълни зала 1 на НДК, тъй като съвсем съответства с поста й в обществената мрежа. Тя е писала на 10 октомври, а концертът беше два ни по-късно. В представлението участваха Ненчо Балабанов, Хилда Казасян, Поли Генова и Димо от „ Пиф “, писа „ ТелеграФ “.

Напоследък се появиха и не престават да се появяват концерти с мотив и без мотив, продуцирани от разнообразни хора, в памет на Тодор Колев. Това дори стартира да се трансформира в някаква нервност. Талантливи и не чак до там надарени артисти и актьори употребяват всичките си изпълнителски благоприятни условия, като наивно мислят, че ще доближат равнището на оригинала, само че за жал доближават единствено до жалка реплика. Както Тодор Колев обичаше да споделя: „ Желанието е по-голямо от опциите “. Тези концерти, трибюти и други такива изяви, неизвестно за какво са наречени културни събития и даже са включени и несъмнено ще не престават да са част от културните стратегии на доста общини “, написа дъщерята на Тодор Колев и актриса от трупата на Народния спектакъл.

И продължава: „ Да, марката „ Тодор Колев “ притегля и ще продължи да притегля спонсори и хора от бизнеса, които да финансират сходни жалки изяви. Да, хората обичат Тодор Колев, те ще изпълнят салоните, ще си платят билета с вярата да се допрян още веднъж до достоверното му творчество. Но уви това няма да се случи, просто тъй като имитацията не е творчество, не е актьорско майсторство, тя не демонстрира истината, а единствено замазва облика на оригинала. У нас всичко се прави без никакъв позор и терзание, прави се само поради облагата. В последна сметка става ясно по какъв начин всички тези надарени и не до там надарени артисти и актьори се вълнуват само от облагата. Не е значимо и не ме интересуват техните креативен напъни, само че е неприлично да го вършат на гърба на един човек, който почтено и честно си вадеше хляба с цената на физически и прочувствени жертви и доста гений и който се отиде без време с пенсия от 250 лева Не държавна пенсия! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР