Дъщерята на президента Румен Радев е променила визията си, след

...
Дъщерята на президента Румен Радев е променила визията си, след
Коментари Харесай

Дъщерята на президента Радев претърпя тотална метаморфоза

Дъщерята на президента Румен Радев е трансформирала визията си, откакто бе призната в компетентност " Актьорство за трагичен спектакъл “ в НАТФИЗ тази есен. Дарина към този момент се носи в стилистиката на рокендрол звезда от 80-те години на предишния век, с къдрава грива и избухлив бретон. Щерката на президента поддържа имидж на бунтарка и е скъсала с елегантността и финеса, които демонстрираше, до момента в който бе ученичка.

През последните месец и половина Дарина и сътрудниците ѝ са на отдалечена форма на образование поради разпореждането на ректора на НАТФИЗ проф. Семерджиев около ограниченията за COVID-19. Когато не е на лекции пред компютъра, тя запълва времето си с разходки с новите си другари. С огромна част от съучениците си президентската дъщеря е скъсала връзка, защото те или са студенти в чужбина, или ползите им към този момент се разминават. Само една от най-близките ѝ приятелки попадна с нея в класа на Пенко Господинов в НАТФИЗ.
 Дъщерята на президента Радев претърпя тотална трансформация

Там Дарина е състудентка с щерката на актрисата Лилия Маравиля и със сина на тв продуцента Витомир Саръиванов, с който са и ученици на една и съща гимназия. Първите си изпити Радева ще би трябвало да държи през февруари, когато завършва зимният учебен срок. Засега тя е измежду най-изявените девойки в класа, вижда се от изявленията на техния наставник Пенко Господинов. Кога обаче наследничката на президента ще направи дебют на сцената на НАТФИЗ, към момента не се знае.

Докато бе ученичка, тя репетираше дружно с учебната театрална натрупа " Ле Страпонтен “. В постановките играеше все основни функции и съумя да натрупа стабилен фонд от награди от разнообразни фестивали и състезания у нас и по света. Още от IX клас Дарина се стремеше към НАТФИЗ и съумя да сбъдне фантазията си. Баща ѝ не е коментирал избора ѝ на обучение и бъдеща специалност, а досега не е бил забелязван и на нейна премиера в учебно заведение, написа още седмичникът " Ретро ".
 Дъщерята на президента Радев претърпя тотална трансформация

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР