Дъщерята на милиардера Роман Абрамович предизвика слухове за годеж. Такова

...
Дъщерята на милиардера Роман Абрамович предизвика слухове за годеж. Такова
Коментари Харесай

Дъщерята на милиардера Роман Абрамович е сгодена?

Дъщерята на милиардера Роман Абрамович провокира клюки за годеж. Такова умозаключение направиха английски медии, когато в интернет се появиха нови снимки на 32-годишната Анна с пръстен, сходен на годежен .

Момичето беше видяно в Лондон, откакто пазаруваше в универсалния магазин Harrods. До нея се намираше незнаен мъж, който носеше пазарски чанти - евентуално помощник или охранител на Анна. Не е известно кой е годеникът, личният живот на Анна Абрамович е грижливо защитаван.

Roman Abramovich's daughter Anna sparks engagement rumours as she flashes giant diamond on her ring finger during Harrods shopping spree
— Josiah Williams (@Josiah_FL)
Знае се за два романса на Анна Абрамович. Когато е на 18 години, тя се среща с 27-годишния юрист Николай Лазарев - двойката даже възнамерява да се ожени. Година по-късно обаче Анна към този момент се среща с различен - плейбоя Калъм Бест, който е с 12 години по-възрастен от нея. След тези романси дъщерята на Абрамович се концентрира върху образованието и отпътува от Лондон за Ню Йорк, където учи философия в Колумбийския университет. Преди няколко години тя се завръща в Обединеното кралство и приключва готварското учебно заведение Le Cordon Bleu в Лондон.

Анна е най-голямата щерка на Абрамович от втората му брачна половинка Ирина Маландина. В този брак се раждат общо пет деца. Милиардерът има още две деца от някогашната си брачна половинка Даря Жукова. Руското издание на Forbes прави оценка положението на Роман Абрамович на 9,2 милиарда $.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР