Дъщерята на Кайли Дженър, Сторми Уебстър, вече сериозно навлиза в

...
Дъщерята на Кайли Дженър, Сторми Уебстър, вече сериозно навлиза в
Коментари Харесай

Кайли Дженър и Сторми умилиха мрежата с видео - slava.bg

Дъщерята на Кайли Дженър, Сторми Уебстър, към този момент съществено навлиза в фамилния бизнес. Тя взе участие в основаването на козметична линия дружно с майка си, а в този момент стартира да завладява и обществените мрежи. Момиченцето, чийто татко е рапърът Травис Скот, постоянно се появява в Инстаграм профила на мама, както и в тези на Ким, Кортни, Клои и Кендъл.

Участието на Сторми в обществените мрежи постоянно провокира полемики сред потребителите. Някои от тях считат, че детето е прекомерно малко, с цел да бъде показвано пред целия свят и би трябвало да има детство, а не да е закърмено с манията по лайкове и мнения. Други обаче споделят, че по този метод момиченцето си основава самочувствие и почитатели, които в бъдеще може да ѝ донесат доста облаги.

Този спор обаче беше преустановен, когато се появи ново видео, с което Кайли Дженър се включва в предизвикването Fruit Snack Challenge. Правилата са доста лесни – би трябвало да оставите купа, цялостна с бонбони или други десерти пред детето си и да му кажете, че не би трябвало да я пипа преди да се върнете в стаята. След това излизате, само че оставяте камерата на телефона да снима и гледате реакцията на малчуганите.

Във видеото, оповестено в профила на Дженър, тя слага купа с лакомства пред Сторми и ѝ споделя, че може да изяде три от тях, само че би трябвало да изчака. “Трябва да чакаш да се върна от банята и тогава ще може да си вземеш “. Момиченцето незабавно се съгласява и в първите секунди съумява да сдържи желанието си, само че последователно стартира да протяга ръка към купата.

Тъкмо да си вземе лакомство без мама, Сторми се стопира и си споделя „ Търпениеее, търпениеее “. Интернет просто полудя по клипчето и то събра над 9 млн. гледания единствено за няколко часа. Някои от потребителите одобриха видеото като персонален урок по самообладание и обявиха, че Сторми е идолът, който ще следват отсега нататък.

„ Сторми има повече самообладание от мен “, написа един консуматор, а различен споделя, че това е най-сладкото видео, което в миналото е гледал. Послушанието на 3-годишното момиченце се увенчава с триумф и то получава обещаните три бонбона в края на клипа.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР