Дъщерята на Карди Би, която е само на две години,

...
Дъщерята на Карди Би, която е само на две години,
Коментари Харесай

Карди Би ще изкарва пари от Instagram профил на дъщеря си - slava.bg

Дъщерята на Карди Би, която е единствено на две години, към този момент има собствен личен Instagram. Това разгласи самата рапърка в обществената мрежа, като посочи, че единствено за 15 часа той има над 580 000 почитатели. Чрез него тя счита да си докарва спомагателни приходи.

Изпълнителката доста постоянно качва свои общи фотоси с дребната Кълчър Киари. Понякога и двете са с едни и същи маркови облекла и аксесоари. След като тя бе разкритикувана за следващ път, че детето ѝ е облечено с прекомерно скъпи марки, тя реши да употребява вниманието към момиченцето, рекламирайки разнообразни марки посредством него.

По думите на Карди, в профила на детето тя ще качва доста „ страхотни бебешки неща “, потребни за майките като нея.

„ Харесва ми всичко розово... Разглезена съм... Тази страница се ръководи от моята мама Карди Би “, написа в описанието на на момиченцето на певицата.

На първата фотография в профила на детето, то е с карирана поличка, бяла блузка и розова жилетка, а в ръцете си държи кожена раничка на Louis Vuitton.

Друга обява на Кълчър демонстрира нейния розов аутфит и този на майка ѝ, определен за една от техните разходки из магазините. И двете са с маркови чанти, които носят на ръце.

Наскоро Карди Би разгласи, че се развежда с рапъра Offset, от който е момиченцето. Двамата се венчаха скрито през 2017 година, а дъщеричката им се роди година по-късно. Малко след появяването ѝ двамата бяха разграничени, само че по-късно още веднъж се събраха.

Карди Би и Офсет се ожениха скрито през 2017 година Дъщеря им Кълчър се роди през 2018 година Бракът им е плевел, белязан от клюки за изневери. През 2018 година Карди Би заяви, че с Офсет са се разделили, само че скоро по-късно още веднъж се събраха.

В момента новата ария на певицата – „ WAP “, оглавява класацията на „ Билборд “ за сингли за трета поредна седмица.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР