Дъщерята на капитан Том Мур изглеждаше унила, докато работниците изваждаха

...
Дъщерята на капитан Том Мур изглеждаше унила, докато работниците изваждаха
Коментари Харесай

Дъщерята на капитан Том изглежда мрачна, докато работници премахват кухненската мивка от спа център за 200 000 паунда

Дъщерята на капитан Том Мур изглеждаше унила, до момента в който служащите изваждаха кухненската мивка и други движимости от нейните скоро съборени 200 000 паунда спа комплекс.

Хана Инграм-Мур носеше черно палто North Face и оранжева шапка, до момента в който стоеше до строителите, които разглобяваха нейното охолно имение, което се събаря, тъй като е нелегално издигнато.

На нови фотоси неразрешената постройка в Марстън Мортейн, Бедфордшър, се вижда без покрив или подова настилка и строителни материали от едната страна. Докато съседите се радваха, дъщерята на героя за набиране на средства за блокиране беше оставена „ унизена “, защото спа центърът беше без дрехи назад до черупка.

Можеше да се види по какъв начин строители отстраняват мивка, тоалетна и система за домашно кино Denon от наказания комплекс. Не е известно тъкмо кой модел е бил в спа центъра през днешния ден, само че сходни системи костват към £649, съгласно компанията. Други служащи бяха видени да се подтягат, до момента в който подвигаха големи картонени кутии към обект...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР