Дъщерята на Искра Радева - Лени Тричкова бе българката, спасила

...
Дъщерята на Искра Радева - Лени Тричкова бе българката, спасила
Коментари Харесай

Дъщерята на известна наша актриса е спасила живота на Анита Мейзер

Дъщерята на Искра Радева - Лени Тричкова бе българката, избавила живота на Анита Мейзер, стана ясно от пост в нета на някогашната към този момент силиконка.

" Искрено от цялата си душа желая да благодаря на хората, които ми протегнаха ръка в този тежък миг. За мен самата беше извънредно мъчно да допускам какво се случва с организма ми. Всеки ден се молех на Бог за знамение! Той не ме остави! Благодаря на Лени Тричкова, която ме потърси и заведе при хората, които ме избавиха в Турция. Нямаше нито момент съмнение по отношение на серизноста на казуса. Професорът, които ме оперира, сподели " добре че пристигна на време, да ти спасим живота! ", написа в нета Анита Мейзер, съобщи " България Днес ".

Операцията била пет часа, а час-два след нея скандалната миска към този момент била на крайници и се разхождала със системата. " Не мога да ви опиша какви неща извадиха от мен, не са за гледане, само че имам фотоси и по-късно ще си пусна да ги видите ", сподели Анита. 

Малко преди Великден Мейзер прикани всички хора в социалките за помощ, защото силиконът, който си сложила преди години в гърдите, се спукал. " Въпрос на време е и всяка минута ми е скъпа, може всичко да приключи с съдбовен край за мен ", тъжно показа в нета Анита.

На апела й отвърна различен българин - Митьо Крика, който също като Мейзер от години живее в чужбина - първо в Съединени американски щати, а след това и в Лондон. Сумата, която той й изпрати обаче не бе задоволителна, с цел да се покрият разноските за работата на докторите в Съединени американски щати, както и престоя й в болничното заведение.

" Имах някаква вяра, само че най-после към този момент започнах да се прощавам с околните си ", показа Анита.

Дъщеря й Джули Мейзер бе доста обезпокоена за майка си. В момента тя е при нея и двете ще се приберат в България. " Жива съм, какво по-голямо знамение от това. Благодарна съм на Бог и на Лени, която ми оказа помощ ", споделя Анита Мейзер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР