Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея, призна,

...
Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея, призна,
Коментари Харесай

Славея Сиракова се осъзна! Би шута на гаджето си - порноактьор

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея, призна, че се е разделила с гаджето си Алекс Ломски, чието същинско име е Цветан написа HotArena.

" Ще бъда оптимално къса и ясна. Никой никого не е зарязвал, и в случай че би трябвало да бъда почтена, истината е, че цъфтях и по време на връзката си с Цветан, а дори и след нея. Имаше разказ, имаше обич, имаше пристрастеност... От всичко по доста през това време. Запазихме положителни връзки, а на него като на един извънредно харесван мъж от сърце му искам да срещне момиче, което да гоподкрепя и да го накара да се усеща убеден и благополучен. Да сътвори семейство и деца, тъй като не е късно да започнеш регенерация и на духовно равнище ".

За краха на връзката на Сиракова се заприказва преди два месеца, когато посрещна рождения си ден без него. Двамата бяха дружно няколко месеца. Заради Славея Ломски заряза брачната половинка си Еделвайс, която също е порно актриса. Славея даже влезе в борба с нея в обществените мрежи като я засипа с куп обиди.

От известно време Ломски е постоянно в Италия, където живееше преди. Не е ясно дали зарязаната поради Славея Еделвайс не го е приела още веднъж, само че той непрекъснато е в Рим, където е фамилният му дом.

 Славея Сиракова би шута на героя от филми за възрастни Алекс Ломски
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР