Дъщерята на френския актьор Ален Делон, Анушка, ще заведе дело

...
Дъщерята на френския актьор Ален Делон, Анушка, ще заведе дело
Коментари Харесай

Дъщерята на Ален Делон съди братята си

Дъщерята на френския артист Ален Делон, Анушка, ще заведе дело против двамата си братя за нарушение на персоналното пространство след излъчването на диалог сред нея и татко й, съобщи Агенция Франс Прес.

Съд в Париж постанови, че правосъдният развой ще бъде през април 2025 година

Синовете на легендата на френското кино -  59-годишният Антони и 29-годишният Ален-Фабиен, ще бъдат съдени за потребление, запазване или откриване на документ или запис, добити посредством навлизане в персоналния живот на друго лице, съобщи Българска телеграфна агенция.

Братята Делон са упрекнати, че са записали 33-годишната си сестра Анушка без нейно познание. Това се е случило по време на диалог с татко им на 5 януари 2024 година в резиденцията на артиста в Души, на към 100 километра южно от Париж.

Два дни по-късно двамата братя разгласяват в профила си в Инстаграм това, което показват за запис на диалог сред Ален Делон и щерка му. 

В фрагмента женски глас се обръща към мъж, който назовава " баща ". " Теб те вземат за глупак, а а аз съм идиотка, която манипулира татко си ", се чува да споделя дамата. 

От януари трите деца на Ален Делон водят война - в медиите и по правосъден път, поради различия, свързани със здравословното положение на 88-годишния артист. 

Синовете му Антони и Ален-Фабиен считат, че татко им е манипулиран от сестра им, която сякаш крие здравословното му положение от тях. Според обвиняването на Антони Анушка желае да върне Ален Делон назад в Швейцария, с цел да избегне заплащането на прекомерно огромни налози върху наследството.

Анушка от своя страна упреква братята си, че заплашват живота на артиста от " Басейнът " и " Гепардът ". Дъщерята на Ален Делон твърди, че е желала да заведе татко им в Швейцария, с цел да продължи да се лекува там.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР