Дъщерята на фолк певицата Бони е наследила чистосърдечността на майка

...
Дъщерята на фолк певицата Бони е наследила чистосърдечността на майка
Коментари Харесай

Дъщерята на Бони спечели симпатиите на всички с това, което направи

Дъщерята на фолк певицата Бони е наследила чистосърдечността на майка си. Миа Михаела стана за образец на връстниците си, а и освен, с последната си постъпка. 

Чаровната щерка на Бони показа прочувствен миг в обществените мрежи и завоюва благосклонностите на бранителите на животни. Не е за поверие какво положително дело направи Михаела, от което би трябвало да вземем образец всички ние. 

Михаела е прибрала улично куче в дома си. Видяла го на бензиностанция и незабавно го харесала. Изглежда и животинката е усетила топлото сърце на бъдещата си господарка и незабавно се втурнала към нея. 

" Бела към този момент е щастлива и със семейство! В началото беше сама на крайпътна бензиностанция, без храна и заслон. Заместихме белега на врата от въже с хубав, розов нагръдник. Благодарни сме, че избра нас за свое семейство. Бела е изцяло здрава и към този момент беше на разкрасителни процедури, като всяка дама. Има си и кучешки другари, с които се забавляват доста. Грижете се на любимците си и не ги изоставяйте, тъй като те си имат единствено вас ", споделя Михаела в своя Инстаграм профил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР