Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради празнува две десетилетия

...
Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради празнува две десетилетия
Коментари Харесай

Дъщерята на Джони Деп отпразнува рождения си ден със селфи

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради чества две десетилетия от рождението си. В понеделник тя остави зад тила си тийнейджърските години и посрещна 20-те, като отпразнува персоналния си празник, публикувайки селфи в Инстаграм.

На фотографията Лили Роуз е облечена в топ с тигров принт и е смело гримирана с очна линия, започваща от края на окото и очертаваща целия ѝ горен клепач. За да придаде излъчването на кукла, гримьорът ѝ е употребявал силует с молив за устни и е приключил визията с матово розово червило.

Скоро се чакат елементи към празненството, само че огромните и шумни празненства не са по усета на наследницата на Деп. В свое изявление тя споделя:

"Падам си домошар... Имам възприятието, че на тези години всички са на открито по клубовете. Аз също одобрявам да излизам с другари, само че също по този начин обичам да се събираме, с цел да гледаме филми и кулинарни излъчвания. Готвя доста! ", призна Лили Роуз.

Рожденичката е напът да се трансформира в новата фешън муза и холивудска сензация. След филмовия ѝ дебют през 2014 година, когато си партнира на огромния екран с татко си, тя има постоянно място както на аления килим, по този начин и на първи ред на стилните ревюта. Самата тя е била рекламно лице на марката Chanel №5 и беше фамилен другар на Карл Лагерфелд.

Предстои да я забележим в новия филм Dreamland, разказващ историята на наркотрафикант, който незаконно придвижва фентанил сред Съединените щати и Канада. Още две идни заглавия, с нейно присъединяване, са The king и Moose Jaws.

Откакто родителите ѝ се разделиха през 2012 година, след 14-годишна връзка, Лили Роуз разпределя времето си сред Лос Анджелис и Париж.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР