Дъщерята на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс е едва на

...
Дъщерята на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс е едва на
Коментари Харесай

Блейк Лайвли: Мисля, че съм родила бебе-викинг

Дъщерята на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс е едвам на 12 месеца, само че двамата към този момент са решили каква кариера желаят за нея. Нещо повече, те са твърдо уверени, че дребната Инес е родена да бъде точно такава.

Оказва се, че второто им дете е огромен почитател на храната. Толкова огромен, че пробва от всичко и е постоянно гладна. „ Инес доста обича храната. Би яла безусловно всичко. Без значение какво има на масата, тя постоянно протяга ръка. Мисля, че това е знак, че я чака кариера на топ готвач “, съобщи в изявление 30-годишната актриса.

Преди време тя описа преживелица с едногодишната Инес, която се оказва, че за разлика от множеството деца не е чак подобен почитател на сладкото.

„ Бях направила торта във формата Чудовище бисквита. Тя я погледна за секунда, протегна ръка... и сграбчи една пържола от масата. След това с другата ръка си взе още една пържола и стартира да яде. Мисля, че съм родила бебе-викинг “, показа Лайвли.

Тя и Райън Рейнолдс имат още едно дете, което е на две години и половина – отново щерка на име Джеймс. Тя обаче към момента не е посочила огромната си пристрастеност, тъй че е рано да се предвижда бъдещата ѝ кариера.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР