Дъщерята на актьорите Алек Болдуин и Ким Бейсинджър вече не

...
Дъщерята на актьорите Алек Болдуин и Ким Бейсинджър вече не
Коментари Харесай

Алек Болдуин смутено отговори на голата снимка на дъщеря си

Дъщерята на актьорите Алек Болдуин и Ким Бейсинджър към този момент не е малко момиченце и го декларира при всеки комфортен случай в обществените мрежи. Преди ден 23-годишната Айрланд Болдуин показа своя фотография в формалната си Инстаграм страница, на която театралничи на терасата на нюйоркски хотел единствено по прашки и обувки на висок ток.

Айрланд, която се изявява като модел и актриса, се е снима в тил с високо вдигната ръка, до момента в който в другата държи бяла хавлиена забрадка.

Още същия ден, откакто почитателите ѝ изписаха стотици мнения, възхваляващи дързостта ѝ, известният ѝ татко не се сдържа и също не остана апатичен към фрагмента. За разлика от потребителите, обаче, той спести комплиментите и разяснява единствено с думите: "Извинявай. Какво? "

Уилям Болдуин, брат на Алек и чичо на Айрланд, също писа до фрагмента.

"Трудно е за чичо Били да "хареса " това ", гласи посланието му, към което добави хаштаг "неудобно " и емотикон във формата на сърце, с който въпреки всичко да покаже любовта към племенницата си, макар бунтарското ѝ решение.

Това не е първият път, в който дъщерята на Алек пуска разголена фотография и провокира неодобрението му. Преди по-малко от година тя показа предизвикателно изображение, на което се беше качила върху мотор, единствено по долни дрехи.

Тогава татко ѝ я подлага на критика, написвайки: "Не. Просто... Не ".

Макар да знае, че той не е склонен, на Айрланд ѝ подхожда концепцията да демонстрира тялото си, като по този метод се опълчва на публичното схващане за хубостта.

"Аз съм такава, каквато съм. Приеми ме или си върви. Не имам намерение да изпитвам позор от личното си тялото, единствено тъй като кожата ми е прекомерно бледа. Няма да извозвам часове пред Фотошоп, обработвайки личната си достоверност. Няма да се упреквам, че не наподобявам като някой различен и не одобрявам рецензии за татуировките си ", написа тя към свое селфи в Инстаграм, на което е единствено по долни дрехи.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР