Дъщерята на Ахмед Доган се оказа най-големият авантюрист във фамилията,

...
Дъщерята на Ахмед Доган се оказа най-големият авантюрист във фамилията,
Коментари Харесай

Дъщерята на Ахмед Доган пребори един от най-големите си страхове

 Дъщерята на Ахмед Доган се оказа най-големият авантюрист във семейството, написа таблоидът " Галерия “.

Чаровната Демет преодолява страха си от височини по извънредно нехарактерен метод – скачайки с бънджи. Милионерската наследница от години се борила с акрофобията си. Наскоро нейна другарка ѝ споделила, че провежда пътешестване до пещера Проходна, откъдето счита да скочи с бънджи. Демет решила да се причисли, уверена, че по този начин ще пребори страха си.

Осланяйки се на авантюристичния си дух, предходната година тя хвърча с парапланер над София – още веднъж в опит да преодолее уплахата си.

Иначе щерката на Доган се изявява като гримьор и маникюрист. Още от дребна тя се учи да бъде виновна и независима, с цел да не зависи и да не разчита на бащиното си завещание, Демет стартира да работи от дребна.

Демет е плод на любовта сред Доган и втората му брачна половинка - Ширин Карнобатлъ, от която наподобява Демет е наследила артистизма си. Майка ѝ е приключила НАТФИЗ, била е тв говорителка за малко, а точно като водеща на новинарския блок на турски език по Българска национална телевизия, съумяла да притегли вниманието на някогашния водач на Движение за права и свободи.

Сокола има още двама наследника – огромният му наследник Демир от Таня Желязкова и 24-годишният Айан от Айтен Хюсмен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР