Дъщерята на Ахмед Доган - Демет, е новата звезда на

...
Дъщерята на Ахмед Доган - Демет, е новата звезда на
Коментари Харесай

Щерката на Доган работи като гримьор в Пътят на честта

Дъщерята на Ахмед Доган - Демет, е новата звезда на макиажа в българското кино, разбра HotArena.

Момичето, което от години натрупа знания и опит в изкуството на грима, дава отговор за визията на Ивайло Захариев и Силвия Петкова във втория сезон на " Пътят на достойнството ", който се снима сега. Поредицата наблюдава трагичната история на една жена, изправена пред предизвикването да остане вярна на себе си, макар нелеките житейски обстановки. След убийството на брачна половинка й тя демонстрира на какво е подготвена една майка в името на детето си. 

Демет има виновната задача да бъде неразделно на снимачната площадка, да следи измененията във визията на актьорите и да оправя грима в паузите сред повторенията. Преди да попадне в киното, тя работи като гримьор в НАТФИЗ, където преобразява студентите за образователните постановки. Умението й с четката и гримовете прави все по-голямо усещане и Демет е поканена да оказва помощ за грима на водещите, участниците и журито в " България търси гений ". 

Зад кулисите момичето показва забележителен за годините си професионализъм и впечатляващо образование. Знаменитостите, над чиито лица работи, в никакъв случай не схващат чия щерка е гримьорката, която ги разкрасява. Демет се занимава професионално с грим от 2 години, когато изкарва диплома от специфичен професионален курс. Известно време работи в огромно студио, което затваря поради пандемията. Скоро по-късно се насочва към киното. Любопитно е, че майка й Ширин Карнобатлъ също е изкушена от изкуството. Миналата година тя изигра една от функциите в " Ягодова луна ", написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР