Дъщерята Жаклин Кенеди - адвокатката Каролин Кенеди, продава имота на

...
Дъщерята Жаклин Кенеди - адвокатката Каролин Кенеди, продава имота на
Коментари Харесай

Имението на Кенеди на търг за 65 млн. долара

Дъщерята Жаклин Кенеди - адвокатката Каролин Кенеди, продава парцела на някогашната първа дама на Съединените щати, където са израснали три генерации на фамозното семейство за 65 милиона $, заяви CNN, представен от Канал 3.

" Преди четиридесет години, когато майка ми за пръв път вижда фермата " Червената врата ”, тя незабавно се влюбва в нея. Дюните, езерата и хълмовете й разрешават да сътвори собствен личен свят, който сплотява любовта й към природата, фамилията и книгите... Време е и за нас да последваме образеца на нашата майка и да създадем нещо за себе си. Надяваме се, че новото семейство ще се грижи за това място, в което са живели три генерации Кенеди ”, сподели дъщерята Жаклин Кенеди – Каролин, представена от РИА Новости.

През 1979 година Жаклин Кенеди купува парцел от 1967 квадратни метра на брега на океана за един милион $. Тя последователно ремонтира имението и облагородява земята, като кани известния градинар Пол Мелън. Каролин Кенеди наследи имението през 2000 година.

Основната резиденция разполага с пет спални, библиотека, всекидневна с камина, столова и кухня с професионални уреди. В непосредствена непосредственост до главната резиденция има двуетажна къща за посетители с четири спални.

Почти всички стаи, като се изключи трапезарията, оферират аспект към Атлантическия океан. / Pik.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР