Дъщеря на офицер от ВСВ: Баща ми убиваше свидетели на

...
Дъщеря на офицер от ВСВ: Баща ми убиваше свидетели на
Коментари Харесай

Дъщеря на офицер от ВСВ: „Баща ми убиваше свидетели на НЛО в Розуел!“

Дъщеря на офицер от ВСВ: „ Баща ми убиваше очевидци на НЛО в Розуел! “ …Изследователят на НЛО Антъни Брагалия е прочут със своите щателни следствия и търсения. Той съумява да открие доста очевидци на разнообразни произшествия, свързани с НЛО. Но множеството от тях са очевидци на събития, директно свързани с злополуката на НЛО в Розуел.Дъщерята на офицер от Втората международна война декларира, че татко й е бил обвързван с Розуел, разузнаването и с Райт Фийлд.Именно там му е предоставено „ да сплашва и заглушава очевидци, да извлича всевъзможни парчета от падналия извънземен транспортен съд покрай Розуел, държани от частни лица “. В началото на юли 1947 година неговите насилствени дейности водят до гибелта на някои от тях.Брагалия написа по тази тематика публикация, информация, от която Ви представяме по-долу.
Мишел Пен от Грейт Фолс, Монтана, споделя на създателя, че татко й е Хънтър Глин Пен, умрял през 1993 година През войната служил в 303-та ескадрила, известна като „ Адските ангели “. Бил е 2-ри лейтенант на бомбардировач B-17 Flying Fortress, с първи задачи в Европейския спектакъл по време на Втората международна война.Пен е част от доста специфична група. Историкът Гари Монкур, чийто татко също е бил „ ангел на Ада “, отбелязва, че за тези задачи са избирани единствено „ твърди, смели и безстрашни хора “. На тях е разчитано за най-опасните задания.

 1 - Дъщеря на офицер от ВСВ: „ Баща ми убиваше очевидци на НЛО в Розуел! “
Пен, със длъжностен номер 443724, лети за малко в Европейския спектакъл, а когато се завръща поема други задания в 303-та ескадрила. Годините на службата му са включвали 1942 година, когато е бил част от това, което историците назовават ​​„ Опасните първи 30 задачи “ от бомбардировките на Ангелите на Ада. Това включва 364 задачи от 1942 година до 1945 г.Мишел споделя, че в служебните му досиета има затъмнени редове и липсват основни документи. Изглежда, че военните досиета на Пен са унищожени при всеобщ пожар през 1973 година, където са съхранявани от Националния център за записи на личния състав в Сейнт Луис.Жената споделя, че след войната „ по някакъв метод той е обвързван с Райт Фийлд (Райт-Патерсън) и с разузнаването “.Хънтър Пен стартира да извършва задачи, свързани със „ заглушаването на хора, запушването на устите на тези, които са видели неща, които не би трябвало да виждат, да извлича със мощ всевъзможни физически доказателства за злополуката на НЛО край Розуел, в това число части от необикновена сплав или метал, арестувани от жители “.

 НЛО в Розуел
НЛО в РозуелМишел споделя, че татко й е бил „ нечовечен човек, доста образован, придирчив и физически величествен “. Един ден Хънтър губи едната си ръка при случай със пукотевица. Вместо да избере протеза на ръка, той избира заплашително изглеждаща кука.В началото на 50-те години на предишния век тя чува диалог сред майка си Ив и татко си за събитие по време на службата му. Става дума за познанията му за злополуката и ролята му в прикриването й. Този подслушан диалог е десетилетия преди възродения публичен интерес към Розуел, оповестените книги и т.н.Самият Хънтър споделя на Мишел, че е бил част от група, която получавала специфични задания. Една от тях е Случаят Розуел. Неговата цел е „ да обезпечи отломките и безмълвие към злополуката на галактически транспортен съд и неговите жители от различен свят “.Заявил й, че хората, които не се преценяват с него са сплашвани посредством потребление на оръжие. Хънтър е обожател на оръжията, само че обичаните му са остри, с които може да замахва, като ледокопа, за което си печели прякора „ Леденият човек “.Той маниакално размахва ледокопа към тези, които му се опълчват. И тогава те вършат всичко, което изиска от тях – да предадат отломките, които имат и да се закълнат, че в никакъв случай няма да кажат нищо на никого.По думите на Мишел:„ Той ми сподели, че са упълномощени да употребяват всички нужни средства и те го правили. Предизвиквали нервни сривове и самоубийства. ”Казва й, че е убивал хора, като е предизвиквал „ сърдечни удари “ с дейностите си с брадвата. Екстремният стрес, изключително провокиран ненадейно, провокира гибелен инфаркт при податливи човеци.

 От злополуката на НЛО в Розуел
От злополуката на НЛО в РозуелНа офицери като Хънтър във военни елементи като неговата им имат доверие. Той е разгорещен и предан, приема заповеди без въпроси, почита ръководещата властта, душевен устойчив, смел и величествен.Четете още: Тим Бърчет за НЛО: „ Правителството е част от прикриването “ (видео)Освен това е мъчно да се наблюдава като „ заглушител и извличащ артефакти “. Той няма връзка с Базата Розуел или с жителите на града, заради това не може да бъде разпознат от локалните хора.При задачите за заглушаване и търсене на парчета към Розуел са употребявани някои чиновници, които са известни на жителите, и други, които са непознати за тях.Познатите им играят ролята на „ положителното ченге, което предизвестява и убеждава “, а такива без връзки с региона, като Хънтър, са „ неприятното ченге, което атакува и употребява смъртоносно оръжие, с цел да реализира задачите си “.Голяма част от това, което дъщерята на Хънтър твърди за татко си, е доказано от Жана Пен Лейн от Кентъки, която умира преди година. Жана е племенница на Хънтър Пен и братовчедка на Мишел. Антъни Брагалия има опцията да беседва с нея няколко месеца преди гибелта й.Тя познава Хънтър и Мишел доста добре. Жана, която ръководи най-стария непрестанно работещ Универсален магазин в Съединени американски щати, удостоверява, че Хънтър е татко на Мишел, и че доста от нещата, които Мишел споделя за него, са правилни.Но Брагалия е шокиран, когато тя му изяснява, че „ Мишел “ в действителност е Шерил Пен, и че Шерил не е приемна щерка на Хънтър, както се знае, а е биологичната му щерка.Въпреки, че в началото това може да сложи под подозрение историята на Мишел за татко й и Розуел, това в действителност я ускорява. Мишел напуща родния си град допустимо най-скоро и има причина да смени името си, като избира да бъде известна като приемна щерка на Хънтър Пен, а не като неговата биологична такава. Това е неин метод да отстрани болката от зверствата на татко си.Жана удостоверява, че чичо й Хънтър е бил доста озлобен, само че понякога показвал занимателната си страна, когато играели дружно с топка. Има и моменти, когато тя е очевидец по какъв начин той обществено измъква цигарата от устата на малолетен пушач, който не познава.Тя споделя, че той обича оръжията и „ ръката с нокти “, както назовава своя ледокоп. Това го прави още по-страшна фигура. По-късно Хънтър се мести на запад от провинциалния Кентъки, с цел да натрупа положение в развиването на парцели в Калифорния през 50-те – началото на 60-те години на предишния век.Но Пен не ръководи добре средствата си и в по-късните години губи огромна част от благосъстоянието си. Жана споделя за вуйна си Ив, майката на Мишел, че е „ тесногръд родител, който разрешава жестокостта му и застава на страната на Хънтър, тъй като харесва парите му “.

 4 - Дъщеря на офицер от ВСВ: „ Баща ми убиваше очевидци на НЛО в Розуел! “
В поддръжка на концепцията, че тествани, безстрашни ветерани от Втората международна война, като Хънтър Пен, са били употребявани в Розуел, с цел да наложат безмълвие за злополуката, е историята за кмета на Розуел през 1947 година – C. M. Уудбъри.По време на Втората международна война Уудбъри е прочут като „ стоманения майор “ и е считан за безсърдечен човек. Той е непосредствен с Бъч Бланчард, пълководец на Военновъздушната база в Розуел.Уудбъри, като Хънтър Пен, управлява изключително брутална военната част. Той командва 752-и танков батальон – поделение, сходно на Адските ангели. Изданието на The Stars and Stripes от 19 септември 1944 година хвали Уудбъри за „ удивителния му брой убийства “.Въпреки, че не е сплашвал физически никого, след злополуката на НЛО той посещава пожарната в град Розуел. Преди към 10 години Джей Си Смит, един от пожарникарите, споделя на откривателя Кевин Рандъл, че Уудбъри отива там без предизвестие и споделя на мъжете, че в случай че чуят нещо за злополука на север от града, да не реагират. Уудбъри е доста корав с тях и заповядва: „ Няма да ходите там, всичко е под надзор! “.Военните наемат локален човек, който да работи като „ положителното ченге “ пред чиновниците на пожарната и шериф Джордж Уилкокс, а употребяват човек като Хънтър Пен за „ неприятното ченге “, с цел да заплашва със мощ.Ключът към доверието на Мишел е, че тя не се свързва с Антъни Брагалия, а той се свързва с нея. Докато организира изследване, което включва надълбоко търсене в Google, вижда малко известие от нея преди доста години в мрежата, което към този момент го няма, че татко й й е споделил, че е имал „ неподходящо отношение с избрани очевидци на НЛО в Розуел “.Тя не споделя повече от това онлайн и Антъни взема решение да се свърже с нея по телефон и имейл, с цел да науча повече. Жената звучи доста умерено, уравновесено и правдоподобно. Той споделя за нея: „ Майка, брачна половинка и виновна жена със мощен разсъдък. “.​В средата на 2000-те години Фаун Фриц, внучка на шефа на ранчо – Уилям „ Мак “ Брейзъл, и щерка на сина му – Бил Брейзъл-младши, споделя на откривателите Том Кери и Дон Шмит сходна история.Фаун оповестява, че част от парцела на татко й е бил „ разрушен “ пред него, и че „ торбите за храна и подовите дъски били разрязани “.Брагалия споделя:„ Звучи като работа на някакво страшилище, което обича да размахва секира. Някой като Хънтър Глин Пен. “
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР