Дъщеря на дипломат е нападнала екип на Спешна помощ в

...
Дъщеря на дипломат е нападнала екип на Спешна помощ в
Коментари Харесай

Дъщерята на дипломат от Украйна нападнала екип на Спешна помощ в София

Дъщеря на посланик е нападнала екип на Спешна помощ в София, съобщи dariknews.bg.

Инцидентът е станал в неделя вечерта в посолството на Украйна. За него са съобщили пред радиото от столичния Център за незабавна здравна помощ.

Екипът бил занимателен на входа на посолството от проверяващите и дипломатът, за който бил подаден сигналът, умрял. В миг на афект щерка му се нахвърлила върху медиците с юмруци и ритници.

Състоянието на 39-годишния мъж се влошило в неделя и повикали кола за спешна помощ. Тя пристигнала за 10 мин. от " Сточна гара " до ул. „ Боряна “ 29 в кв. " Овча купел ", където е постройката на посолството, изясни представителят на Центъра Катя Сунгарска пред Дарик. Проверките на входа траяли повече от 5 минути, пред които пациента умрял.

След нападението била направена инспекция, която удостоверила, че екипът е работил оптимално бързо.

" Проследихме GPS-а на колата за спешна помощ, пътували са със сирени и светлини, за 10 минути са стигнали. Имало е закъснение 5-6 минути на входа, тъй като това е посолство и би трябвало да се правят нужните дейности за инспекция. В момента, в който екипът ни е отишъл, индивидът е бил умрял. Въпреки това нашият доктор е направил цялостния размер реанимационни дейности. Всичко допустимо сме създали ", изясни Сунгарска.

" Що се отнася до самия случай - нашият доктор е извикал полиция, те са пристигнали, извадили са екипа. Искали са им пояснения, написали са. И от тук на сетне тези органи би трябвало да си свършат работата ", разясни представителят на Спешната помощ.

Сериозни пострадвания незабавният доктор и парамедикът нямат.

Причината за гибелта на дипломата не се оповестява.

Няма и коментар от украинското посолство досега.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР