Дъщеря му от Мая също на купонаФолкзвездата от 90-те Добрин

...
Дъщеря му от Мая също на купонаФолкзвездата от 90-те Добрин
Коментари Харесай

Магапаса се ожени тайно в Пловдив

Дъщеря му от Мая също на купона

Фолкзвездата от 90-те Добрин Петров, станал прочут като Магапаса от дуото Мая и Магапаса , се ожени за новата си възлюбена в Пловдив. Певецът резервира в загадка от медиите венчавката, само че къси видеосторита и фотоси, пуснати от посетители на тържеството, издадоха значимия момент.

Магапаса и Денислава, която е с към 20 години по-малка от него, размениха брачни обети в България, нищо че любовта им пламна в Чикаго, където изпълнителят работи и живее от години. Партито е било много охолно, а булката свети с рокля вид „ принцеса “ и дълъг воал " , Магапаса пък се е барнал в черен костюм. На тази значима крачка двамата се взеха решение, откакто сътвориха две прелестни деца - момче и момиче. Девойката е към момента бебче, а баткото скоро ще навърши 2 година

Припомняме ви, че Магапаса има и огромна щерка, плод на любовта им с тогавашната му дуетна половинка Мая. Хубавата Криси е едвам 3 години по-малка от мащехата си , само че по всичко проличава, че се радва на щастието на баща си и въпреки също да живее в Съединени американски щати , присъстваше на сватбата. Хубавицата се бе нагласила в черна рокля с ръкавици, а другари и сътрудници на Магапаса означиха, че Криси е същинска хубавица, взела най-хубавите черти и от него, и от майка си. Самата Мая не е ясно дали е била на церемонията, защото няма качени фотоси. Преди две седмици тя също бе в България, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР