Дъщерите на Анелия и Лияна шокираха с напомпани усти 01.02.2018

...
Дъщерите на Анелия и Лияна шокираха с напомпани усти 01.02.2018
Коментари Харесай

Пунт и пластика

Дъщерите на Анелия и Лияна шокираха с напомпани усти 01.02.2018 | 18:18 31895 по-малки букви по-големи букви Разпечатай 17 0 0 0 Обща фотография на Денис и Ивон, дъщерите на фолк певиците Лияна и Анелия, възбуди недоволството на почитателите във Фейсбук. Момичетата, които надлежно са на 15 и 14 години, театралничат за селфи със супер тежък грим и неестествено напомпани устни, написа "Монитор ".

Анелия стартира да поема удари по имиджа си на виновен родител още преди нова година, когато в обществените мрежи лъсна първата фотография на Ивон с филъри в устните. „ Аз се чудя за какво едно дете на 14 наподобява на 30-годишна лелка “ и „ Как разреши на щерка си да посегне на лицето си по този метод “ са единствено част от мненията на възмутени почитатели.

Снимката на двете приятелки развихри въображението на моралистите до нови небеса и те непосредствено отсякоха, че на фона на кифленския тунинг по лицата им Сузанита наподобява на девойче от селски интернат. “Щом родителите им ги харесват така… Поне са отворили работа на доктор Енчев”, “Ако ще и на Папата да са дъщери, страшна грозота. А след 4 години да не споделям като какво ги виждам” са единствено част от кахърните констатации за метаморфозата на тийнейджърките.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР