Дързък и неустоим, любимецът на цяла Европа – Джан Яман,

...
Дързък и неустоим, любимецът на цяла Европа – Джан Яман,
Коментари Харесай

Мистър Грешен с Джан Яман с тв премиера

Дързък и неудържим, любимецът на цяла Европа – Джан Яман, прочут на феновете с емблематичната си роля на Джан Дивит в сантименталната поредност „ Свободен дух “, се завръща в българския ефир с дълго чакания сериал „ Мистър Грешен “ (Mr. Wrong / Bay Yanlış). Вълнуващата история ще направи телевизионната си премиера по bTV Lady от 25 август (петък), а епизодите ще вървят всяка делнична вечер от 21:00 ч., като са налични и онлайн на VOYO. В „ Мистър Грешен “ Джан си партнира за повторно с очарователната Йозге Гюрел, с която през 2017 година оглавиха шлагера „ Горчиво и сладко “. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Историята:
Колкото и да търси верния мъж, Езги (Йозге Гюрел) постоянно се влюбва в несъответствуващия, а Йозгюр (Джан Яман) е следващият „ Мистър Грешен “. Красив и богат, ергенът постоянно е център на вниманието, а дамите към него непрекъснато се надпреварват да попаднат в полезрението му. Езги и Йозгюр се срещат за пръв път в неговия бар, където тя става несъзнателен очевидец по какъв начин бившето ѝ гадже предлага брак на своята нова обичана, поради която я е изоставил. Езги излива тъгата си пред Йозгюр и дотам се напива, че прекарва нощта в хотелската му стая. По подигравка на ориста, тя инцидентно се оказва негова съседка, а другарството сред тях процъфтява, макар разликите им.

Йозгюр насочва примамващо и смело предложение към Езги да ѝ помогне да завоюва назад сърцето на някогашния си, само че защото майка му го притиска да се ожени, я моли в подмяна да се преструва на негова сериозна другарка в продължение на няколко дни. Майката на Йозгюр обаче стартира да вижда в Езги евентуална снаха, а тя за следващ път осъзнава, че се е забъркала с „ Господин Грешния “. Дали двамата ще съумеят да изпълнят ангажимента си, или ориста им е подготвила непредвидена изненада – разберете в епизодите на „ Мистър Грешен “ от 25 август, всяка делнична вечер от 21:00 по bTV Lady.

За сериала:
Освен Джан и Йозге, в звездния каст на „ Мистър Грешен “ вземат присъединяване и други обичани на българските фенове артисти, измежду които Сарп Джан (Кемал от „ Опасно прелъщение “), Анъл Челик (Джей Джей от „ Свободен дух “), Джемре Гюмели (Джансу от „ Не пускай ръката ми “), Ляле Башар (Мукадес от „ Любов от втори опит “), Фатма Топташ (Сибел от „ Сезонът на черешите “, Нилюфер от „ Стая 309 “) и други Режисьор на сантименталната лента е Дениз Йорулмазер („ Малки убийства “), а сценарист – Аслъ Зенгин, стояща зад триумфа на „ Свободен дух “ и „ Сезонът на черешите “.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР