Дървосекач в Дания е направил изумително откритие, предава LCKL. Мъжът

...
Дървосекач в Дания е направил изумително откритие, предава LCKL. Мъжът
Коментари Харесай

Гигантски брадви доказват съществуването на Нефилими в миналото

Дървосекач в Дания е направил удивително изобретение, предава LCKL. Мъжът е намерил 5 големи брадви от бронзовата ера покрай година Норе Снеде. Според водещи учени, великански брадви са оръжията на митичните колоси, които са населявали нашата планета в предишното!Според северната митология, нашия свят е бил населяван от кръвожадни колоси с „ огнени коси “, които се назовават „ Йотнар “. Според античните митове тези същества били извънредно нападателно настроени към хората. Често ги отвличали и изяждали!ТОВА СА ИЗУМИТЕЛНИТЕ ГИГАНТСКИ БРАДВИ:

 Даже и най-силния викинг не би могъл да размахва такива големи брадви! Това не са човешки оръжия!
Даже и най-силния викинг не би могъл да размахва такива големи брадви! Това не са човешки оръжия!Според водещи откриватели, северният мит съответствува с предания и митове от разнообразни антични цивилизации! Общите характерности на легендите от Южна и Северна Америка, Китай, Европа и Африка са изумителни!Древните предания от описват за големи зли колоси с червени коси, които постоянно прибягвали до канибализъм!Тази доктрина е заложена в най-почитаните религиозни текстове на планетата. Според Библията това са съществата Нефилим, които са потомци на индивиди и “паднали ангели ”!
Според доста различни откриватели колосите са били плод на генетичен опит на извънземна цивилизация, която е „ сплайснала “ /съединила/ техни гени с тези на същества от земята! Имало е няколко несполучливи опита. Един от тях са били злите рижави колоси!
 Гигантски брадви потвърждават нападателно потулваната истина за историята на човечеството!
Череп на Гигант 1929Според водещи уфолози модерния човек е „ сполучливият “ опит, и за това му е разрешено да оцелее като тип.Гледайки положението на днешния свят можем да си кажем: „ Страхотен триумф, няма що “, само че това е друга тема…Четете още: Откритите великански брадви са следващото доказателство за съществуването на червенокосите колоси. Преди към месец учени завършиха ДНК тестванията на мистични великански черепи с червени коси, които бяха открити в Паракас, Перу. Тези неестествено огромни черепи изумяват учените от години, а ДНК анализът им сподели нещо историческо!
 Гигантски брадви потвърждават нападателно потулваната истина за историята на човечеството!
ТОВА НЕ Е ДНК НА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!
ДНК вариантът е безусловно чужд за науката! Нито едно познато живо създание на планетата не има сходна митохондриална ДНК!Компютърна стратегия генерира по какъв начин биха изглеждали тези колоси през днешния ден, основано на формите от черепите:

 Гигантски брадви потвърждават нападателно потулваната истина за историята на човечеството!
Дали това не са същите същества, които са размахвали гигантските брадви в Норвегия! Напълно допустимо! Общото в легендите е удивително, а гигантския размер и алената коса участват във всички международни митове!

 Гигантски брадви потвърждават нападателно потулваната истина за историята на човечеството!
Истината за червенокосите колоси нападателно се потулва от обичайна просвета от десетилетия. Смята се, че в случай че истината за тях стане публично притежание и формален теоретичен факт, това безусловно „ ще разплете кошницата “ и ще изплуват обстоятелства, които кукловодите на планетата се пробват да прикрият непременно!
Следвайте ни…
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР