Дървеници хапят пътниците във Варна - София. За това алармира

...
Дървеници хапят пътниците във Варна - София. За това алармира
Коментари Харесай

Дървеници се возят безплатно в БДЖ, нахапаха безмилостно пътници във влака Варна-София

Дървеници хапят пасажерите във Варна - София. За това сигнализира семейство, което всяка седмица пътува по това направление, споделя Нова телевизия.

Бистра Панайотова и фамилията ѝ пътуват с трен всеки уикенд от Варна за София. Споделят, че след съвсем всяко нощно пътешестване виждат мъчителни мехури телата си. След консултация с доктор се оказва, че са нахапани от дървеници.

“Особено детето. Не знам дали можете да си визиите, в това число лицето. Абсолютно цялото тяло. Ходихме даже на доктор, с цел да разберем дали не е някаква алергична реакция от някаква храна или от нещо друго. В последна сметка разбрахме, че е нахапано, след това установихме, че са дървеници, откакто ги видяхме онлайн, когато си ходеха по седалките”, изясни пострадалата.
свързани новини5522на 14.11.202010799на 29.08.2020
Последния път, когато фамилията пътува, още веднъж е нахапано от вредителите. “Почти всякога се случва. Толкова очевиден случай след първия не сме имали, тъй като тогава имахме температура два дни. Беше доста огромно отичане. Детето има белези “, сподели Панайотова.

ОТ оповестиха, че правят инспекция по случая, само че са безапелационни, че стерилизация на вагоните се прави на всяка първа и последна гара, а при изключителни обстановки като тази - съответният вагон се вади от строя на композицията за 14-дневен период, като се третира с препарати по открития ред. споделят, че са удовлетворени от услугата, която предлага държавната железница и не са се сблъсквали с сходен проблем.
свързани новини4502на 06.01.2020
“Специално аз не съм забелязал нито един път. Вагоните са чисти, отоплени. Кондукторите са учтиви”, разяснява пътуващият с Димчо Атанасов.

Бистра и фамилията ѝ обаче не са забелязали до този миг да се подхващат ограничения за справяне с дървениците.

“Не съм сигурна, че карантинират вагоните. Забелязвам някаква смяна в последния месец. Качвам се във вагони, които дори миришат на белина, само че последния път отново бяхме нахапани. Разбирам, че е доста мъчно да се отървем от дървениците, само че не може да пътуваме така”, безапелационна е дамата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР