Държавният тотализатор може да помогне на Левски в трудната ситуация,

...
Държавният тотализатор може да помогне на Левски в трудната ситуация,
Коментари Харесай

Борисов: Можем да помогнем на "Левски" чрез тотото, ако искат

Държавният тотализатор може да помогне на " Левски " в сложната обстановка, в която се намира, рекламирайки в клуба. Това изясни министър председателят Бойко Борисов пред медии на среща в Шумен.

Преди седмица стартира да се приказва, че Българският състезателен тотализатор, който съгласно министъра на спорта Красен Кралев дава 30 милиона лв. годишно на всички спортове, може да стане главен спонсор на сините. В управлението на тотото влязоха двама някогашни играчи на " Левски " Христо Йовов и Гошо Гинчев, за които се счита че са доближени до ГЕРБ.

" Казал съм им (на феновете) в диалог, че никой предприемач не мога да накарам на мощ да стане спонсор на " Левски ". Но това е подобен клуб, че съм споделил, че с тотото за реклама можем да им помогнем в един миг, в случай че желаят. Видя се, че имат голяма фенска маса и това няма да е подарък ", сподели Борисов.

Преди седмица той се срещна със притежателите на пловдивските " Ботев " и " Локомотив ", откакто страната отпусна 37 милиона лв. за рационализация на стадионите им.

" Както вършим за другите игрища и на тях можем да помогнем да не им се смеят, че шапките им са без козирка ", добави Борисов, напомняйки че бранш А на стадион " Георги Аспарухов " е без козирка.



В Шумен страната отпуска 3 милиона лв. за ремонт на стадион " Панайот Волов ". Освен това министър председателят изясни, " че е добре да се дадат и пари за хиподрум ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР