Държавният секретар на Министерството на вътрешните работи на Унгария, Бенце

...
Държавният секретар на Министерството на вътрешните работи на Унгария, Бенце
Коментари Харесай

Заради мигрантския натиск: Унгария изпраща още полицаи на сръбско-македонската граница

Държавният секретар на Министерството на вътрешните работи на Унгария, Бенце Ретвари, съобщи, че полицията на страната изпраща още 31 служители на реда в Сърбия.

" Унгарската полиция не пази единствено границата на една страна, а на цяла Европа.

" Полицаите одобриха нелека задача, защото през идващия интервал ще служат на 113-километровия сектор от границата сред Сърбия и Северна Македония, който е главното направление на незаконната миграция ", се показва на уеб страницата на унгарската полиция.

Сътрудничеството е непрестанно, сподели Ретвари, " това е вторият контингент маджарски служители на реда, които служат в Сърбия ".

Според него унгарската полиция е ангажирана с предотвратяването на навлизането на незаконни мигранти на територията на Европейски Съюз и за тази цел е предложила поддръжка на страните от Западните Балкани.

" Основната задача на унгарската полиция е да предотвратява и открива противозаконни прекосявания на границата, да патрулира по пътищата в непосредствена непосредственост до границата, както и да сътрудничи при издирването на трафиканти на хора и незаконни мигранти ", съобщи Ретвари.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР