Държавният министър Мартин Хейдън каза, че правителството няма да бъде

...
Държавният министър Мартин Хейдън каза, че правителството няма да бъде
Коментари Харесай

Правителството няма да бъде намерено лишено от подкрепа за фермерите – Хейдън

Държавният министър Мартин Хейдън сподели, че държавното управление няма да бъде открито лишено от поддръжка за фермери, които са подложени на стрес заради продължаващото влажно време.

Г-н Хейдън сподели в предаването Today with Claire Byrne на радио RTÉ, че „ нищо не е отвън масата “ във връзка с поддръжката.

„ Това е променлива обстановка, в случай че извинявате за играта на думи. Фермерите са под същински стрес. Похарчихме над 120 милиона евро за две схеми за фураж през последните две години. Това беше доста друг набор от условия за фермерите.

„ Производството на фураж беше в действителност скъпо след украинската рецесия с високи енергийни разноски. Така че държавното управление се намеси, с цел да поддържа фермерите да създават повече фураж. Ето за какво ние не Сега нямам дефицит.

„ Това беше невиждана зима, като зимата стартира доста по-рано и животните бяха настанени през септември, вместо в края на октомври, и с цел да не бъдат тези животни изхвърлени на трева в този момент през април още веднъж е б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР