Държавният глава спечели първичните избори на демократите в Южна КаролинаДемократите

...
Държавният глава спечели първичните избори на демократите в Южна КаролинаДемократите
Коментари Харесай

Мъск: Байдън циментира властта си чрез мигрантите

Държавният глава завоюва първичните избори на демократите в Южна Каролина
Демократите ще им обезпечават поданство

Това обяснявало неналичието на депортации

Милиардерът Илон Мъск упрекна президента на Съединени американски щати Джо Байдън, че толерира незаконната миграция, с цел да си обезпечи поддръжка на идните президентски избори, написа Фокс Нюз.

Мъск показа в обществената мрежа Х публикация на “Асошиейтед прес ” от 2021 година, разкриваща, че Байдън е задвижил процедури, с цел да обезпечи поданство на 11 милиона незаконни бежанци.

Според предприемача Байдън преднамерено пуска мигранти в страната, с цел да могат демократите да останат на власт.

“Стратегията на Байдън е доста елементарна - легализира милиони незаконни бежанци, с цел да сътвори непрекъснато болшинство и еднопартийна страна ”, написа Мъск.

Докладът за имиграционното и митническото правоприлагане (ICE) за миналата 2023 година демонстрира, че броят на незаконните имигранти в описите за незадържани е скочил от 3.7 милиона през 2021 година, до близо 6.2 милиона през финансовата 2023 година
  “Това изяснява за какво има толкоз малко депортации, защото всяко депортиране е изгубен избор за демократите ”, изяснява Мъск, който самият е законен преселник от Южна Африка.

Освен това той обърна внимание на мигрантската офанзива против чиновници на полицията в Ню Йорк, като написа, че доста от тях са били освободени. “Както се случи тази седмица, можете безусловно да нападнете служители на реда измежду бял ден в Ню Йорк, да бъдете освободени без никаква гаранция и все пак да не бъдете депортиран! Скандално ”, написа Мъск.

В същото време Джо Байдън завоюва безапелационно първата изборна инспекция по пътя си към втори мандат в Белия дом на първичните избори на демократите в Южна Каролина.

Байдън, който разчита на забележителен броя чернокожи гласоподаватели в този щат, печели против непопулярни претенденти. По данни на Ен Би Си Нюз при 97% преброени гласове президентът получава 96,2% от вота. Конкурентите му - конгресменът от Кънектикът Дийн Филипс и писателката Мериън Уилямсън - взимат надлежно 2.1% и 1.7% от вота.

Байдън настояваше интензивно да се трансформират разпоредбите на неговата партия, тъй че Южна Каролина да бъде първият щат, който да гласоподава, показва Би Би Си. Негов консултант разясни, че задачата е “да се подсигурява, че процесът отразява разнообразието на нашата партия ”.

“През 2024 година жителите на Южна Каролина още веднъж споделиха думата си и аз нямам никакво подозрение, че ни поставихте на пътя към нова президентска победа и ново проваляне за Доналд Тръмп ”, разяснява Байдън.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР