Държавният глава Румен Радев високо цени подкрепата на стратегическите партньори

...
Държавният глава Румен Радев високо цени подкрепата на стратегическите партньори
Коментари Харесай

Радев високо цени подкрепата на САЩ и Великобритания в борбата с корупцията


Държавният глава Румен Радев високо цени поддръжката на стратегическите сътрудници на България Съединени американски щати и Англия в битката с корупцията, принос за което имат наложените наказания на български жители, оповестява президентският пресцентър.

Президентът Румен Радев приканва българските институции и политици за действителен и непреклонен ангажимент към битката с корупцията и одобряване на върховенството на правото. Нашето общество чака идващото Народно заседание да се ангажира с антикорупционното законодателство, препоръчано от служебното държавно управление.

Изявление на Държавния глава е по отношение на днешното решение на Министерството на финансовите на Съединени американски щати да включи още петима българи в санкционния лист " Магнитски " - Румен Стоянов Овчаров, Владислав Иванов Горанов, Николай Симеонов Малинов, Александър Христов Николов и Иван Киров Генов, както и наложените от Обединеното кралство наказания на  три корумпирани фигури в България - Васил Крумов Божков,  Делян Славчев Пеевски и Илко Димитров Желязков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР