Държавният глава Румен Радев призова да не се допуска политизация

...
Държавният глава Румен Радев призова да не се допуска политизация
Коментари Харесай

Радев: Готов съм да свикам КСНС при реална заплаха

Държавният глава Румен Радев прикани да не се позволява политизация на обстановката в Израел. Обобщените резултати на контраразузнавателните служби демонстрират, че няма директна опасност за националната сигурност. Той се базира на изказването от през вчерашния ден на Националния контратерористичен комитет в Министерски съвет.

" Очаквам службите за сигурност да продължат да работят умерено и отговорно. Ако има смяна в ситуацията съм подготвен да свикам Консултативен съвет за национална сигурност ", сподели Радев в Бургас

Относно измененията в конституцията, президентът изрази мнение, че актуалното Народно заседание няма нито легитимност като социална поддръжка, нито задоволително гражданско посланичество, с цел да пренаписва българската Конституция.

" Настоящото Народно събрание няма нито легитимност като социална поддръжка, нито задоволително гражданско посланичество като % дали своят вот при последните избори, с цел да пренаписва българската Конституция, а и партиите, които напират да пренапишат публичния контракт нямат съгласно мен и моралната легитимност да го вършат, тъй като те събират парламентарна поддръжка с цената на измяната на личните си гласоподаватели, тъй че на всички е ясно, че тези напъни за замяна на публичния контракт се вършат най-много, с цел да се оправдае безпринципната коалиция ", сподели още Румен Радев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР