Държавният глава Румен Радев поздрави днес Никос Анастасиадис с преизбирането

...
Държавният глава Румен Радев поздрави днес Никос Анастасиадис с преизбирането
Коментари Харесай

Румен Радев поздрави Никос Анастасиадис с преизбирането му за президент на Република Кипър

Държавният глава Румен Радев поздрави през днешния ден Никос Анастасиадис с преизбирането му за президент на Република Кипър. В телефонен диалог българският президент благодари на своя кипърски сътрудник за отличната им взаимна работа за развиването на двустранните връзки и другарството сред България и Кипър. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

По време на диалога Румен Радев изрази и признателността си за положителното отношение към българската общественост в Кипър и за постигнатите резултати в границите на неговото публично посещаване в островната страна през ноември м.г. Никос Анастасиадис насочи своите най-хубави пожелания към българския народ и акцентира, че сънародниците ни в Кипър са пълноценно интегрирани в обществото, а техните религиозни права са уважавани и спазвани.

Румен Радев удостовери поканата си към Никос Анастасиадис да направи публична аудиенция в България, по време на която да бъдат продължени диалозите за задълбочаване на двустранното съдействие в енергетиката, сигурността, социално-икономическото доближаване в Европейски Съюз и във връзка с дебата за бъдещето на Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР