Държавният глава Румен Радев поздрави Даниела Кузманова по повод рождения

...
Държавният глава Румен Радев поздрави Даниела Кузманова по повод рождения
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев поздрави изтъкната журналистка за рождения й ден  

Държавният глава Румен Радев поздрави Даниела Кузманова във връзка рождения й ден, който изтъкнатата журналистка, създател и водещ на телевизионни и радио излъчвания отбелязва през днешния ден, оповестиха от Прессекретариата на президента.

В приветственото си писмо президентът изрича благодарност за нейната професионална отдаденост като публицист и текстописец, оставил незаличима следа в актуалната българска музика. " Текстовете, написани от перото и гения Ви, и изпети от именити наши реализатори, устояха изпита на времето и носят вечен заряд, който остава и през днешния ден в сърцата на генерации фенове на българската музика “, декларира президентът в писмото си до Даниела Кузманова.

Румен Радев акцентира още, че със своята публицистична активност тя освен разпространява българските реализатори, само че и способства за образуването на модерния образ на българската просвета. " Нека стихът на любовта да не секва да Ви " нашепва нещо свято “ и да продължавате да черпите и да бъдете ентусиазъм за хората към Вас и феновете на стойностната музика “, насочва благопожелание към Даниела Кузманова президентът.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР