Държавният глава определи данните за цивилни жертви като „груба и

...
Държавният глава определи данните за цивилни жертви като „груба и
Коментари Харесай

Путин за зверствата в Буча: Груба и цинична провокация на режима в Киев

Държавният глава дефинира данните за цивилни жертви като „ груба и цинична провокация от страна на режима в Киев “ по време на диалог с унгарския министър председател Виктор Орбан.

Преди Путин и други съветски публични лица отхвърлиха всевъзможни злоупотреби на съветските сили в Украйна. Официалната позиция на Кремъл е, че фотосите на трупове по улиците в града са имитации. „ Тази незаконна имитация беше измислена, с цел да оправдае идващия пакет от наказания против Москва. Западните медии са съучастници в злоупотребите в Буча “, съобщи представителят Мария Захарова.

Според Германия изказванията на Русия, че труповете са режисура са несъстоятелни, защото сателитни фотоси оказват, че жертвите са били там най-малко от 10 март, когато съветските войски към момента са били в този регион.

Междувременно украинският вицепремиер Ирина Верешчук прикани популацията на Източна Украйна да се изтегля неотложно, защото съветските сили се прегрупират, с цел да водят военни дейности в региона на Донбас. Според западни анализатори армията ще цели да освободи целия Донбас и да направи „ мост “ с Крим, който беше анексиран през 2014 година

Верешчук предизвести, че при широкомащабна съветска офанзива, украинските военни няма да могат да защитят цивилното население.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР