Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин може официално да

...
Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин може официално да
Коментари Харесай

CNN: Путин ще обяви официално война на Украйна на 9 май

Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин може публично да разгласи война на Украйна още на 9 май, ход, който ще разреши цялостната готовност на резервистите. Това обявиха представители на Съединени американски щати и Запада като цяло пред американския новинарски канал CNN.
 
9 май, който в Русия се празнува като Ден на успеха, отбелязва провалянето на нацистите през 1945 година Западните публични лица от дълго време имат вяра, че Путин ще употребява символичното значение и пропагандната стойност на този ден, с цел да разгласи или военно достижение в Украйна, или огромна ескалация на военните дейности - или и двете.
 
Длъжностни лица работят върху вероятен сюжет, при който Путин публично ще разгласи война на Украйна на 9 май. Към днешна дата Москва упорства военният спор да се дефинира като „ специфична военна интервенция “ и на процедура не разрешава категоризацията на протичащото се в Украйна като „ инвазия “ или „ война “, разяснява малкия екран.
 
 „ Мисля, че той ще се опита да се дистанцира от своята „ специфична интервенция “, съобщи пред LBC Radio предходната седмица английският министър на защитата Бен Уолъс. По думите му Путин „ приготвя почвата, с цел да може да каже: Това е война против нацистите и това, от което се нуждая, са повече хора. Имам потребност от повече съветско пушечно месо “.

От началото на спора Путин непрестанно показва нашествието в Украйна - страна с президент с еврейски генезис - като акция за хипотетична „ денацификация “, изложение, отхвърляно както от историци, по този начин и от политически наблюдаващи.

Уолъс добави, че „ няма да се изненадам..., в случай че на този ден през май Путин разгласи, че „ в този момент сме във война със международните нацисти и би трябвало да активизираме всеобщо руснаците “.
 
Официалното оповестяване на война на 9 май може евентуално да ускори публичната поддръжка за нашествието. Освен това, съгласно съветското законодателство, това ще разреши на Путин да активизира резервисти и наборници, от които - съгласно формалните лица, представени от CNN, Русия обезверено се нуждае на фона на възходящия дефицит на човешка мощ. Западни и украински публични представители пресмятат, че минимум 10 000 съветски бойци са били убити във войната, която се води повече от два месеца.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР