Държавният департамент обяви началото на кампанията за зелени карти за

...
Държавният департамент обяви началото на кампанията за зелени карти за
Коментари Харесай

САЩ отваря лотарията за зелени карти за 2022 |

Държавният департамент разгласи началото на акцията за зелени карти за 2022 година - така наречен програмата за нашарване на имигрантския поток (DV), оповестява посолството на Съединени американски щати у нас.

Всяка година по програмата се издават до 55 000 имигрантски визи за хора от страни с невисок % на имиграция в Съединени американски щати. Участниците би трябвало да дават отговор на съответни условия, а визите се издават на изтеглените на инцидентен принцип всред всички участници.

Кандидатите могат да подават поръчки за присъединяване в програмата DV-2022 по електронен път на адрес dvprogram.state.gov от 19:00 ч. българско време в сряда на 7 октомври 2020 година до 19:00 ч. българско време във вторник на 10 ноември 2020 година Няма да се одобряват поръчки, които са подадени по-късно от регистрационния интервал или по пощата. Няма такса за регистрация в програмата.

Законът позволява единствено една поръчка за всеки участник за всеки регистрационен интервал. Кандидатите, които са изпратили повече от един формуляр, няма да имат право на виза по програмата DV. Възможно е обаче брачен партньор и брачна половинка да подадат по един обособен формуляр, като включат в него своя сватбен сътрудник, в случай че и двамата дават отговор на условията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР