Държавният департамент на САЩ заяви, че ще наложи визови ограничения

...
Държавният департамент на САЩ заяви, че ще наложи визови ограничения
Коментари Харесай

САЩ обявяват визови забрани, след като предупредиха Израел за насилието на заселниците на Западния бряг

Държавният департамент на Съединени американски щати съобщи, че ще наложи визови ограничавания на израелски заселници, участващи в подкопаването на мира, сигурността или стабилността в окупирания Западен бряг.

Държавният секретар Антъни Блинкен разгласи хода във вторник, един ден откакто Държавният департамент съобщи, че Израел не е подхванал задоволително стъпки за справяне с офанзивите на заселниците, които са прогонили доста палестинци от земята им.

„ Днес Държавният департамент ползва нова политика за ограничение на визовия режим, ориентирана към лица, за които се счита, че са взели участие в подкопаването на мира, сигурността или стабилността на Западния бряг, в това число посредством осъществяване на актове на принуждение или предприемане на други дейности, които безпричинно лимитират цивилните достъп до съществени услуги и съществени потребности “, сподели Блинкен.

Президентът Джо Байдън и други високопоставени американски чиновници неведнъж са предупреждавали, че Израел би трябвало да работи, с цел да спре насилието от стран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР