Държавният бюджет може да поеме избори 2 в 1 на

...
Държавният бюджет може да поеме избори 2 в 1 на
Коментари Харесай

Финансовият министър: В бюджета има средства за избори 2 в 1 наесен

Държавният бюджет може да поеме избори 2 в 1 на есен, т.е. наред с президентския избор и трети парламентарни избори, в случай че партиите в 46-ото Народно събрание не излъчат държавно управление. Това стана ясно в неделя от изявление на финансовия министър Асен Василев.

" Да, обезпечени са 133 милиона лв., което значи обезпечаване на президентски избори в два тура плюс в допълнение пренастройване на машините и аварийни бюлетини за парламент, в случай че се наложи в единия за туровете”, сподели Василев пред Българска национална телевизия.

“Ние като финансово министерство би трябвало да имаме средства, в случай че те не се употребяват постоянно могат да бъдат ориентирани за нещо друго или спестени, само че в случай че не са планувани някой би трябвало сега, в случай че се случи подобен масраф да ги търси и да реже от други пера”, изясни министърът.

2 милиарда лева повече доходи до края на годината

Спряхме да ревизираме фризьорските салони и започнахме да ревизираме огромните компании с огромните обороти и внезапно хазната взе да се цялостни, сподели още Василев. Така той изясни от кое място има 2 милиарда лева повече от предстоящото в бюджета.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР