Държавните медии на Северна Корея нарекоха непълнолетната дъщеря на лидера

...
Държавните медии на Северна Корея нарекоха непълнолетната дъщеря на лидера
Коментари Харесай

Ще бъде ли непълнолетната дъщеря на Ким Чен Ун негов наследник?

Държавните медии на Северна Корея нарекоха малолетната щерка на водача Ким Чен Ун " популярен началник “. Тъй като това е термин, който нормално е непокътнат за висши водачи, съгласно анализаторите с него се загатва за статута ѝ на евентуален правоприемник.

Както британската, по този начин и корейската версия в формален репортаж на Корейската централна новинарска организация за визитата на Ким и щерка му във плантация за оранжерии, употребяват формата за множествено число на почетното название, което допуска, че се отнася и за двамата.

„ Великите водачи, дружно с фрагменти на партията, държавното управление и военните, обиколиха фермата “, гласи репортажът на британски език, който включва изображения на двойката.

Според анализаторите това е първият път, когато дъщерята на Ким, която на години към момента е госпожица, в никакъв случай не е назовавана по този начин от държавните медии на Пхенян, разяснява азиатският канал CNA.

Южнокорейското разузнаване счита, че името ѝ е Чжу Е.

„ Севернокорейският термин " хянгдо ", означаващ упътване, нормално е непокътнат единствено за " висши водачи или наследници " на изолирания режим “, разяснява Чонг Сонг Чанг, шеф на Центъра за тактика на Корейския полуостров в института Седжонг.

„ Това равнище на персонално поклонение пред Ким Чжу Е подсказва, че тя ще наследи Ким Чен Ун и ще бъде идващият водач на Северна Корея “, декларира още Чанг.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР