Държавната консолидационна компания и Българската банка за развитие се обслужват

...
Държавната консолидационна компания и Българската банка за развитие се обслужват
Коментари Харесай

ГЕРБ: Адвокатска кантора, свързана със Сиела Норма, обслужва ДКК и ББР

Държавната консолидационна компания и Българската банка за развиване се обслужват от една и съща адвокатска адвокатска фирма, която е обвързвана с компанията за доставка на машините за гласоподаване "Сиела Норма ". Това оповестиха членове на ГЕРБ на брифинг в централата на партията.

Според Любомир Талев това удостоверява данните за подписания втори дублиращ контракт с адвокатската компания на стойност над 1 милион лв..

"Вече разполагаме с името на адвокатската фирма - - "Георгиев, Тодоров и Ко ". ББР приготвя сключването на нов контракт с юридически услуги, на стойност 600 000 евро. Остава единствено да научим дали договорът ще бъде подписан със същата адвокатска адвокатска фирма или пък, този път за многообразие - с адвокатска адвокатска фирма, в която е работила съучредителката на "Да, България ", дружно с Кирил Петков и негова близка сътрудничка - Лена Бориславова ".

Любомир Талев изнесе и данни за високи хонорари в Българската банка за развиване. По думите му, единствено Цанко Арабаджиев - член на Борда на шефовете на банката, назначен от Кирил Петков до момента в който беше министър на стопанската система, е получил 45 000 лв. месечно заплащане.

По мотив инспекцията на Антикорупционната комисия в община Варна с кмет Иван Портних, Георг Георгиев от ГЕРБ разяснява:

"Има способени институции, които ще се произнесат и оттова нататък ще си свършат правилно работата ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР