Държавната дума на Русия осъществява проверка дали замъкът на и

...
Държавната дума на Русия осъществява проверка дали замъкът на и
Коментари Харесай

Путин конфискува замъка на Алла Пугачова

Държавната дума на Русия реализира инспекция дали замъкът на и брачна половинка й Максим Галкин може да бъде иззет по новия закон за лишаване на имущество от задгранични сътрудници – пишат съветските незавасими медии.

В момента замъкът в село Гряз, оценен на към 36 млн. $, е регистриран на името на Галкин. Двойката по този начин и не съумя да продаде големия парцел, преди да избяга от родината.

„ Галкин и Пугачова от дълго време вървят срещу народа си. Пугачова би трябвало да бъде лишена освен от замъка, само че и от званието „ национален актьор “ – съобщи яростно депутатът Дмитрий Гусев.

Имотът на Пугачова и Галкин се разполага на имот от 1 хектар. Замъкът е с повърхност 3000 кв. м. и е на 6 етажа. Има 20 стаи, от тях единствено 5 гостни. Има още асансьор, под земята гараж за 4 коли, оранжерия и зимна градина. На територията на парцела са издигнати и още 2 спомагателни къщички за прислугата. Интериорът на двореца е завършен в типичен викториански жанр, по тази причина и всяка мебел в дома е съзнателно състарена.

По думите на експертите, с цел да се поддържа подобен парцел са нужни към 30 души личен състав – икономки, градинари, готвачи, прислуга и защита.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР